Google+ Followers

Tuesday, January 5, 2016

Kembali Dari Gua

Assallamualaikum.... Ya Allah lama gila Aina tak update blog ni. Baru lepas bertapa dalam gua. Hahhaha... Tak adalah Aina bz dengan intern dan sekarang Aina dah bebas!!! Alhamdulillah Aina dah berjaya habiskan perngajian Aina dengan jayanya. Hahhaha rasa bangga lak sebab tak sangka boleh tamatkan pengajian Aina ni dengan A+ dik non.... Memang tak sangka sangat sebab time present tu tergagap-gagap pastu dengan tak leh jawab soalan pensyarahnya dengan report tak staplernya. Fuhh bila tengok result rasa cam nak menangis sebab dapat A+. Moga Allah limpahruahkan lagi rezeki pensyarah yang baik hati tu. Hehehhehe... Puji mentang-mentang dapat A. 

In sya allah dah lama Aina tak berkarya dan Aina akan meneruskan berkarya dalam masa terdekat. I. Hidup sekarang ni masa semakin lama semakin cepat berlalu. Memang tak sempat nak buat banyak-banyak kerja dalam satu masa. Haish... Time management Aina sangat teruk >~<

Nantikan cerpen-cerpen terbaru Aina yang akan Aina masukkan dalam entri terbaru tak lama lagi. Ni lah passion Aina yang Aina rasa sangat puas kalau dapat siapkan satu-saru cerpen tu. Doakan Aina berjaya dunia akhirat tau Aina selalu doakan pembaca blog Aina sentiasa di bawah Rahmat Allah. In sya allah. :)

1 comment: