Google+ Followers

Tuesday, March 10, 2015

Should I?

Ya Allah..dah lama sangat Aina tak buka blog ni. Dah bersawang dah! Hahahaha.. Aina busy sangat sekarang. Busy dengan life...dengan problems...dengan macam-macam la.. Semakin kita dewasa semakin banyak masalah yang timbul sampaikan kadang-kadang Aina rasa macam tak mahu dewasa. Nak stay jadi kanak-kanak. *sigh*

Sekarang yang bermain di dalam hati Aina adalah...Should I stop writing? Aina punya skill ayat..Aina punya kecekapan dan kepantasan menaip da makin pudar..sepudar dan selunturnya! Dulu tutup mata pun Aina boleh manaip sekarang ni menaip sikit da start cramp tangan.Adoi!! Entahlah...Aina rasa Aina menulis pun sia-sia juga. Tidak ke mana juga. Mungkin Aina patut stop...dan cari something new untuk Aina cuba. I don't know...semuanya kabur...terutama masa depan Aina. I'm stuck in a deep hole without an end... Then.. Should I stop??

2 comments:

Suha Fasihah said...

Sis aina :)

It depends on you.. For me writing gives me happiness and also releases my stress..

If you can still find and feel 'something' in writing, then you should go on, don't stop... But after all, the choice is in your hands...

Suha Fasihah said...

Sis aina :)

It depends on you.. For me writing gives me happiness and also releases my stress..

If you can still find and feel 'something' in writing, then you should go on, don't stop... But after all, the choice is in your hands...