Google+ Followers

Tuesday, February 4, 2014

Wangimu Semerbak Kasturi

Assalamualaikum... Apa khabar kawan-kawan Aina yang Aina selalu rindu. Sorry sebab lama dah tak pos karya-karya Aina tapi kat sini Aina bukan nak pos cerpen atau novel tapi harini Aina nak cerita pasal hobi Aina. Aina ni sukaaa sangat a.k.a maniac sangat kalau bab perfume ni. Tapi Aina tak pakai perfume biasa,Aina suka pakai perfume overseas original. First perfume Aina beli CK ONE SHOCK STREET EDITION (LIMITED EDITION) RM215 kat KB Mall pastu adalah dua atau tiga botol lagi perfume  yang Aina beli tapi tak ingat dah berapa harganya tapi memang RM200++ lah. Rasa menyesal sangat sebab beli dekat atas mall memang mahal habis!




So Aina pun tanyalah kawan-kawan yang se'maniac' sama dengan Aina apa yang diorang guna, mana dapat sebab diorang punya collection memang gilers banyak! Rupa-rupanya diorang beli perfume reject. REJECT??? Jangan salah sangka.... Reject ni tak bermaksud dia tak ori ataupun dah dicampur air tapi dia direject disebabkan botol dia calar,tudung tak perfect bentuknya so diorang reject disebabkan fizikal luaran yang tak sempurna tapi cecair perfume kat dalam tu masih original. Jadi Aina pun tukarlah beli dengan diorang pastu dah lama-lama tu Aina sendiri pulak jual. Memang Aina kual murah-murah je. Kalau orang lain yang reject pun diorang jual mahal.. Bak kaya cepat katakan tapi Aina bukan nak kaya cepat tapi Aina cuma pakai sebab hobi Aina dan Aina pun nak juga orang lain. Erasa perfume yang best-best ni!

Let's cekidout!!



Ada banyak lagi sebenar ya tapi susah lak nak upload banyak-banyak. Semua ni Aina jual RM120. What??? RM120 je?? Yes! Memang murah gler kan? So cepat-cepat whatsapp Aina kat nombor 017-9596011 tapi kalau tak ada whatsapp leh mesej je. 24 hours working hour yew. Cepat sebelum habis stok. Benda murah memang stok terhad. Kalau ambik lebih dari 2 botol Aina bagi RM105 je tak termasuk pos. Memang berbaloi...baloi...loiii...cepat ambik handphone dan contact Aina ye.. Da...


2 comments:

.:|[ suha ]|:. said...

ohoi tauke minyak wangi rupenye sis aina ni... inilah yang dikatakan berkawan dengan penjual minyak wangi, kita turut mendapat bau wangi :)

Aina Lisa said...

Hehe.. Iyer cayunk. Sori sgt2 sb lmbt bls. Bz gler dgn final. Hey.. Wassap me okeyhs. We can have some nice chit chat.. ^_^