Google+ Followers

Saturday, January 25, 2014

Merindu Pada Yang Tak Sudi


Assalamualaikum kawan-kawan. Maaf sebab tak sempat sangat-sangat nak update blog. Aina bz gler dengan tugas sebagai student tapi lagi bz nak kuruskan badan. Hampir setiap hari Aina gi wat aktiviti sampaikan tiap-tiap malam pun pergi gym. Kalau ada masa pun 2-3 jam sebelum tidur tapi time tu untuk siapkan assignment pastu nak siapkan cerpen yang terbaru yang tak jugak siap-siap even Aina taip giler punya laju kuasa kuda 2 ekor. Huhuhuh.. hati Aina ni rindu pada yang tak sudi…nak tahu tak siapa? Hehehe..pada bakal suami Aina. Gatal Aina ni kan? Well..Aina dah masuk angka ganjil kat belakang umur dan nombor genap kat depan so rasa macam dah boleh slow-slow kot nak cari calon.Hahahaha..tapi kenapa Aina kata tak sudi? Sebab Aina tak tahu pun siapa bakal suami Aina tu. So..Aina alihkan rindu Aina ni kepada Allah dan juga family Aina. Entahlah..bukan Aina saje nak menggatal tau tapi kadang-kadang benda cmni datang sendiri. Tak diundang mahupun dijemput. Adoiyai..pelik Aina ni kan? Mungkin sebab dunia ni dah nak terbalik kot. Apa-apa pun doakan Aina dapat kuruskan badan tahun ni yer pastu menang cabaran Jom Kurus ni. Daaaa….


p/s: Kalau nak doakan Aina dapat jumpa jodoh tahun ni pun dah kira satu bonus tu.  c(:

7 comments:

.:|[ suha ]|:. said...

salam sis aina~

i was accidentally tricked by you... hahaha~ ingatkan post yg ni cerpen... tajuk entri dah macam tajuk cerpen dah... rupa2nya bkn cerpen... hehehe

sis, normallah kadang2 kita terfikir sapelah bakal husband aku ni... but like u said, alihkan rindu tu pada Allah and family... suha pun kadang2 bila duduk sorang2 tu bercakap sorang2 dalam hati: weyh bakal husband awak dekat mana sekarang ni? bila laa nak datang jemput saya.. :P

hehehe

Aina Lisa said...

lolz...gotcha! Hahahaha... itulah pasal suha.. aina selalu jgk terfikir bilalah nk tamatkn zaman bujang tpi bila fikir pasal nk hbs study,nk kumpul duit terus hilang sal tu cuma kdg2 nk tahu jgk siapalh bakal teman hidup aina nt.huhu..btw suha..aina banyk tgglkan komen kat blog suha. ce tgk kat comment waiting huhuh..aina tgk balik x dek pun.

.:|[ suha ]|:. said...

eh, takde pun dekat awaiting moderation tu... biasa kalau ada masa log in dah nampak new awaiting comment tu... hmmm... musykil2...

Aina Lisa said...

Huhuuhuuhu..peliks. Aina da bnyk kali tgglkn komen.wuhuhuhu

.:|[ suha ]|:. said...

entahlah kan... pelik jugak... suha tengok balik yang dah publish komen sis dekat entry us, DSL:Takdir Terindah Kita and kelas lakonan bersama shah rukh khan... kalau ada sis komen dekat entry lain, mmg takde pulak awaiting moderation tu...
btw, thanks sis sudi baca entry and drop comment :D

Aina Lisa said...

Huhuhu..tapikan suha,aina bnyk tau tgglkn komen. Dkt yg shahrukh khan tu,dekat spies of india tu lau x clp. Tiap kali tgk ada post baru kt blogger dashboard mmg aina akan singah tgk.wuhuhu..nt aina tgglkn komen lagi. In sya allah...

.:|[ suha ]|:. said...

owh yeke... adeyh... misterius~
ada pencuri komen yang ngap komen tu dan komen tu tak muncul2...

sis jangan serik pulak nak singgah blog suha and drop comment :P