Google+ Followers

Thursday, November 21, 2013

...Pertandingan Hot...

 

 Assalamualaikum kawan-kawan Aina semua. Hari ini Aina nak buat satu pertandingan mencipta muka depan novel untuk novel terbaru Aina yang bertajuk "Dia Mr. Pemecah Hati". Pertandingan ini terbuka kepada sesiapa sahaja dan mereka yang terpilih...of coz lah hanya seorang dan masa yang diberikan adalah selama sebulan. Rasanya cerita novel ni tak perlu lagi Aina pos sebab Aina baru je mulakan cerita ni selepas menamatkan novel Aina yang lama iaitu "Jangan Pergi Cinta" dan Aina tengah tunggu keputusan dari publisher. Lama sangat.... Huhuhu.. Doakan Aina berjaya ye semua kawan-kawan. Ok,back to our business,sesiapa sahaja yang mahu sertai pertandingan ini boleh buat satu muka depan untuk novel terbaru Aina ni dan kena completelah semuanya,which meaning to say kena ada kata-kata romantis kecik yang biasanya ada di bawah tajuk tu dan nama penulis. Bila dah selesai,dah complete,emailkan ke email Aina, ainalisa64@gmail.com. Itu je. Untuk novel ni Aina akan pos selepas Aina dapat muka depan dia. Hehehe.. Buat masa ni Aina mungkin akan pos cerpen je kot dulu. Gud luck pada mereka-mereka yang ingin menyertai pertandingan ini yang mana adalah first time Aina buat. Owh..lupa pulak nak cakap,hadiah untuk pertandingan ini tak adalah mahal. Aina cuma sediakan apa yang Aina mampu. *tarik nafas panjang-panjang* hadiahnya adalah...... Topup rm10. Yeay... Sape tak nak topup free kan? So... Gud luck to those participance. ^____^

1 comment:

Aina Lisa said...

Salam guys.. Huhuhu.... Komen kat pos sendiri.. Huhu.. Just nk ckp,sesiapa yng dah email cover tu sila tinggalkan komen kat sini ye sb takut x tertgk or x perasan.